Monday, July 11, 2011

Segmen : Bestnya Blog Ni...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua....


Iejam menggagahkan diri duduk di depan lappy nih... bukannya apa... hari Iejam demam skit... panas jer badan... huhuhu.... td berehat n mkn ubat so skarang da kudrat skit la nak taip kat sini...

Td join segmen encik Nadh dan skrang join Segmen Abg Bangku Kosong plak... Segmen Bestnya Blog Ni...


KLIK SINI BAEK BAEK


So... sapa2 nak join bleh Klik kat situ ekk... huhu.... Sekarang Iejam nak citer skit knapa Iejam sayang bangat dgn blog Iejam...


1st : Iejam suka sbb blog nih Iejam buat sendiri, hasil Iejam blajar dari Blogger otai yg laen... Iejam suka sbb Iejam rs dah cantik blog Iejam ni... hehehe....


2nd : Iejam suka blog Iejam sbb kat sini Iejam cuba memberikan input utk berkongsi dgn rakan2 yg laen, dan Iejam jugak menerima input2 berguna dari rakan2 yg laenya... So Iejam suka ~~


3rd : Tentu korg tertanya2 apa yg bestnya blog Iejam nih kan... Iejam pon xtau nak ckp apa yg best.. kalau Iejam puji kang ada yg ckp SYOK SENDIRI haha.. lgpon pendapat kita laen2, ada yg ckp best mungkin ada yg ckp blog Iejam boring kan3...? So korg nilai sendiri la...


4th : Apa yg Iejam sampaikan ni adalah pendapat, cetusan minda serta apa2 buah fikiran yg terlintas dlm neuron Iejam ni... so sudi2 baca la... Iejam sekadar berkongsi...


Ermmm K la xnak la merepek pnjg2... nnti ntah apa2 la jdnya... huhu~~~

- CETUSAN MINDA UNTUK PERKONGSIAN BERSAMA -

oleh : Iejam KedondongLikat

4 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Salam .. terima kasih kerana join segmen saya ..

BTW, saya ada buat satu posting tentang kenapa perlu syok sendiri dengan blog sendiri ... :)

Cik Bell said...

all the best !!

linda a.k.a ibusumaiyah said...

salam perkenalan...:)...kedah banyak durian yer.....sampai demam iejam yer...hehehe....ibu datang kunjung balas...:)..

mate saya bulat said...

wuhuuwwww !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih