Tuesday, July 5, 2011

Segmen : Bloglist Cutie Mutie Ninie Azriena

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Ketika Iejam leka dok mendengar lagu tetiba terasa hati nak check blog. Then terlihat kat chatbox Iejam yg Cik Ninie Azriena ada swoh join segmen yg dia anjurkan. So Iejam apalagi celapak la ke dashboard dan terus buat entry nih... hahaha....




Iejam suka entry Cik Ninie Azriena yg ini.... Sila KLIK SINI CIK NINIE AZREINA....


Buat rakan2 yg laen, sudi2 la join jugak segmen nih.... hehe tlg promote buat Cik Ninie kita...

6 comments:

ninie_azriena said...

wink2..
tanks tau join bloglist ninie nie..
sajer jer wat coz nak adakan side tok kumpul blog kawan2..

p/s: jemput lah join ga ninie yg pertama juga kalow rajin tau :)

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan balas... wah promosi blogla. he3 ttg rahsia bulan kelahiran tu cuma kajian je. kalau ada yg btul tu mgkn kebetulan je kot.

udin said...

wahh.. best2.. gud luck bro! haha!

iMBobo said...

join gak bro!! :)

yana said...

dtg sine jap....sambil follow awk

ninie_azriena said...

kamu geng cutie mutie 1..
sila rujuk di sidebar blog ninie ok (n_n)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jenguk La Diorg Nih